Després d’unes profitoses vacances, hem tornat a l’activitat amb forces renovades. La matrícula segueix oberta per a aquells qui encara no heu fet aquest tràmit, tant per a classes individuals com de grup. Així doncs, encara sou a temps de matricular-vos de l’instrument que us cridi més l’atenció, de les classes grupals de cant, de llenguatge musical… Si necessiteu assessorament o més informació, aquí estem! Tingueu en compte que, per a les classes individuals, com més aviat feu la inscripció, tindreu la possibilitat de triar entre més franges horàries.

Aquests dies estem acabant de perfilar la graella d’horaris del curs: aquesta és una feina que fem amb molta cura i que representa un dels nostres trets distintius, en la línia de la personalització dels nostres serveis. Sabem que si de bon principi planegem uns bons horaris personalitzats, la rutina del curs és més fàcil.

Ens podeu escriure a escola@frequencies.cat

trucar-nos per telèfon al  938144754

o demanar cita per venir-nos a veure al Carrer de la Llibertat, 48.