Com és habitual a cada curs, una de les darreres notícies que vam rebre a finals del passat més de juliol van ser els resultats dels exàmens de teoria musical de l’ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music), una prova a la qual voluntàriament es presenten alguns dels alumnes de l’escola. El 100% del nostre alumnat que es va presentar a l’actual convocatòria ha superat els exàmens!

L’ABRSM, la “Board”, és una institució que organitza exàmens i avaluació de música per nivells creada al Regne Unit el 1889. Són unes acreditacions de prestigi internacional i garanteixen una extremada qualitat no tan sols acadèmicament sinó també en el tracte que rep l’alumne. Per les restriccions degudes a la covid, el curs passat, aquests exàmens tan sols els van fer alumnat dels graus més alts de teoria musical: 7è i 8è.

Moltes felicitats a tothom! Well done!

 

 

https://es.abrsm.org/en/