Una de les noves propostes que us oferim aquest curs és un taller de tècnica vocal i cant col·lectiu amb la professora Àurea Vidal. En aquest taller es treballarà la creativitat, l’expressivitat, la sensibilitat i les emocions… I també, la concentració, els hàbits d’estudi, la capacitat de treballar en equip… Però sense perdre de vista tots els aspectes tècnics perquè si tens problemes amb la veu els solucionis i també, en definitiva, que milloris la teva veu! Tot això en la línia de l’escola: el nostre objectiu és que tothom qui passa per les nostres aules tingui una bona experiència amb la música i amb el cant.

El Taller de Tècnica Vocal és els dimecres de 19 a 20 h. La primera sessió serà el proper dia 15 de setembre i la seva durada és de tot el curs escolar.

Per a més informació, ens pots escriure a escola@frequencies.cat

trucar-nos per telèfon al  938144754

o demanar cita per venir-nos a veure al Carrer de la Llibertat, 48.