El proper dilluns 13 de setembre comencem el curs 2021-22 per a tots les nivells d’infants, joves i adults. El calendari escolar es desenvoluparà com és habitual en 36 setmanes lectives fins al 22 de juny. Per al nou alumnat, esperem que gaudiu molt de l’escola. Per a antics alumnes, encara teniu uns dies per treure la pols dels instruments!

Us recordem que aquest curs començarà amb les mesures anti-covid que han dictat el Procicat i el Departament d’Educació i que seran les mateixes que ja vam incloure en el pla d’organització de centre del curs passat. L’Escola de Música Freqüències és una escola autoritzada pel Departament d’Educació i, per tant, és un centre que forma part del Servei d’Educació de Catalunya: en aquest sentit, ens regirem durant el curs per la normativa que afecti els centres educatius pel que fa a futurs canvis en les mesures.