El musical! Una de les activitats més emocionants i esperades de la vida de l’escola, que va haver de fer una pausa obligatòria per les restriccions anti-covid, i que aquest curs hem planejat recuperar, confiant que l’evolució de la pandèmia ens permeti un segon quadrimestre més «normalitzat».

El musical és un projecte transversal d’edats, amb el qual treballem la interpretació vocal per a tot l’alumnat de sensibilització, elemental i grau, però també amb l’alicient de pujar a l’escenari en una representació a final de curs. I per reforçar la part interpretativa, oferim l’AULA DE TEATRE, una activitat complementària setmanal i gratuïta oberta a tot l’alumnat que participa en el projecte. Enguany, l’aula de teatre està conduïda per l’Àurea Vidal, professora de l’escola, i s’imparteix els dilluns a les 18 h.