Un any més, l’alumnat de l’escola ha començat a presentar en públic el seu repertori en el nostre habitual format de petits concerts. Alumnes de totes les edats i de tots els instruments es reuneixen per compartir en família les peces que cadascú ha escollit d’entre tot el treball que s’ha anat portant a terme durant el curs, tant individualment, en duets amb altres alumnes o amb professors, i culminant l’audició amb els nostres combos.

Les audicions són al Saló dels Arcs de l’Hotel Cèsar, els dissabtes a les 12 h. La primera audició va tenir lloc el passat dissabte 12, i les properes seran els dies 19 i 26 de març, 2 i 30 d’abril, i 21 de maig.  A l’espera de canvis en els protocols anticovid per a escoles, per ara, les audicions són restringides a dos grups bombolla i els seus familiars. No cal dir que tenim moltes ganes de poder flexibilitzar aquesta limitació i poder obrir-les a tot el públic.