Us presentem una iniciativa que vol donar la possibilitat de conèixer per un dia la vida de l’escola. Del 25 al 29 d’abril hem organitzat una «Setmana de Portes Obertes». La dinàmica que proposem és la següent: si sou alumnes actualment, podeu convidar a algun amic o amiga que us acompanyi com a oient a les vostres classes, tant siguin les classes grupals com les individuals. També, dins les «Portes Obertes» hi haurà dos combos que tindran accés lliure per a tothom (sigueu o no alumnes d’aquest combo): serà el dimarts 26, de 16 a 17: h, combo de grau 6-joves,  i de 19 A 20 h, combo de grau 6-adults. I per a qualsevol persona interessada en assistir a la «Setmana de Portes Obertes», només cal que us poseu en contacte amb la secretaria de l’escola i concertarem una cita per tal que pugueu venir. Esperem que us animeu a gaudir de la música, tenim ganes de compartir-la amb vosaltres!