La renovació del compromís dels centres educatius de Vilanova i la Geltrú amb l’Agenda XXI escolar s’ha convertit en un esdeveniment clàssic del calendari. Enguany, l’acte ha tingut lloc avui, 11 de novembre, als jardins de Can Pahissa i ha comptat amb la participació de representants municipals i dels ecodelegats i ecodelegades de totes les escoles i instituts, que han llegit els compromisos de cada centre pel que fa a la conscienciació sobre la defensa del medi ambient, la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat.

L’Escola de Música Freqüències, que, com a membre de la Xarxa d’Escoles Associades a la Unesco de Catalunya, subscrivim en el nostre ideari la sensibilització mediambiental, ens identifiquem completament amb aquests reptes, expressats també en els Objectius de Desenvolupament Sostenible, i hem renovat un any més el nostre compromís. I ens agrada la formalitat d’una trobada així: nois i noies de totes les edats exposant idees, sovint radicals, sempre sensates, i argumentant-les davant dels representants polítics.

I després de la lectura i signatura del compromís, hem reprès una col·laboració més estreta en l’esdeveniment, amb la participació d’un combo de l’escola que ha tancat l’acte amb uns minuts de música que han pogut gaudir tots els assistents. Una pinzellada musical com a cloenda d’aquesta estimulant i emotiva activitat.