escola

Qui som?

L’Escola de Música Freqüències va néixer l’any 1994 a Vilanova i la Geltrú i és una institució educativa que busca el desenvolupament integral de les persones oferint un espai de relació i d’estudi on fomentar la comunicació a través de la música.

Aquí pots estudiar qualsevol instrument i estil, i tu ets sempre qui esculls. A Freqüències, l’ensenyament és personalitzat: tu marques el ritme d’aprenentatge, ens adaptem a agendes complicades oferint opcions variades d’horaris, donem possibilitat de canvi de professor si trobes a faltar el feeling necessari, o et donem orientació i assessorament de tota mena quan ho necessitis. I malgrat ser una escola privada sense cap concert econòmic, intentem que això no resulti un obstacle per a estudiar amb nosaltres: aquests són els preus*, amb el nostre sistema de beques* i descomptes*.

A Freqüències potenciaràs la teva creativitat, l’expressivitat, la sensibilitat i les emocions… I també, la concentració, els hàbits d’estudi, la capacitat de treballar en equip… El nostre objectiu és que tothom qui passa per les nostres aules tingui una bona experiència amb la música!

L’Escola de Música
Freqüències és un centre
educatiu que busca
el desenvolupament
integral de les persones
oferint un espai de
relació i d’estudi on
fomentar la comunicació
a través de la música.

L’escola està associada a la Xarxa d’Escoles de la Unesco, compartint les idees que promou aquest organisme. Al Preàmbul de la seva constitució, hi ha un principi clau: Atès que les guerres neixen en la ment dels homes, és en la ment dels homes on cal bastir els baluards de la pau… I nosaltres pensem que la música pot ajudar a enfortir aquests baluards.