Classes de música per a joves

Mola tocar

Bàsic

El nostre programa per aprendre a tocar un instrument en funció dels teus interessos musicals. T’introduiràs en la música començant des de zero, a partir de la pràctica instrumental o vocal (individual i en conjunt) i de l’aprofundiment intensiu en el llenguatge musical (lectura i escriptura de partitures, educació de l’oïda, harmonia i anàlisi).

La música és un estil de vida!

cursos joves bàsic

Pràctic

Si ja tens coneixements de música i vols continuar-hi en contacte, perfeccionant-te amb l’instrument o amb la veu, començant l’aprenentatge d’un instrument nou per obrir noves perspectives, tocant en grup, etc. Aquest és el teu curs.

La música sempre és el centre de la festa!

curs joves pràctic

Grau

Vols invertir el teu temps lliure el 100% en la música? Si tens coneixements elementals i busques un aprofundiment intens, submergeix-te en els nostres estudis de grau, que combinen pràctica i teoria: instrument principal i instrument complementari, llenguatge musical, harmonia, combo, etc. Un programa professionalitzador que et farà ser cada dia millor músic i que t’anirà conduint cap als estudis superiors.

Per què no, dedicar-te a la música?

curs joves grau

Programes especials

Tu esculls el teu horari i la teva dedicació en funció del teu temps. Tenim la solució si la teva agenda està molt plena i ens adaptem a les teves necessitats singulars, oferint classes individuals d’instrument completament personalitzades, programes adreçats a algun objectiu concret, com ara el reforç escolar de l’assignatura de música o la preparació per a proves d’accés, etc.

Que res no t’impedeixi fer música!

programes especials joves

Música
per a
tothom

Què puc fer a l’Escola de Música Freqüències?

Qualsevol edat o situació és bona per introduir-te en la música o per perfeccionar els teus coneixements: adults, infants, nadons, persones amb necessitats especials, preparació per a estudis superiors, reciclatge de professionals en actiu, etc.