Aprendre música és desenvolupar la creativitat, la sensibilitat i les emocions…

Qui hi ha davant del projecte?

monica planas

Mònica Planas

La meva vocació és l’ensenyament i sóc curiosa, treballadora, sempre amb ganes de millorar. Sóc sòcia fundadora de l’Escola de Música Freqüències, un espai educatiu que va molt més enllà del que s’entén per una “escola de música”. Sóc llicenciada en filosofia i mestra de flauta de bec i llenguatge musical. He treballat en tots els àmbits de l’ensenyament: a escoles bressol, a escoles de primària, a la secundària, al batxillerat, a la universitat, a casals de cultura, fent classes extraescolars i per a gent gran, i fent cursos d’estiu per a docents. En totes aquestes feines, m’hi he estat de mitjana uns nou anys, la qual cosa m’ha donat -i encara em dóna, perquè ho continuo fent- un gran bagatge, un coneixement de noves tendències i esperit crític. M’agrada la meva feina i poder transmetre il·lusió i creativitat tot aprenent de la comunitat educativa. En la meva vida, la nostra i la vostra escola és una part essencial.

xavier balfego

Xavier Balfegó

Sóc llicenciat en filologia catalana per la UB i em vaig formar en jazz i música moderna a l’Escola de Música Zeleste. Em dedico professionalment a la música des de fa més de trenta anys i l’he disfrutada des de molts vessants: tocant la meva pròpia i la d’altres; component; enregistrant; dirigint grups; escrivint bandes sonores per a audiovisuals i teatre; fent arranjaments… També he organitzat esdeveniments musicals i he treballat en producció de concerts i festivals; he escrit sobre música i he format part de comissions d’experts per a assessorament de diverses institucions; he estat membre de juntes directives d’entitats sectorials… I, per damunt de tot, m’entusiasma l’educació: sóc soci fundador de l’Escola de Música Freqüències, un projecte que m’apassiona i em realitza plenament, i tinc el privilegi de poder viure ensenyant tot allò que sé i aprenent cada dia de cadascun dels meus alumnes.