Educació musical per a adults

L’assignatura pendent

Bàsic-Adults

Qualsevol edat és bona! Segurament ja fa temps que ho penses. T’agradaria tocar un instrument o sempre has volgut cantar? Doncs és el moment de treure’t l’espina clavada i introduir-te en la música començant des de zero.

Aquesta proposta combina la pràctica instrumental en classe individual; on experimentaràs tant amb la música clàssica, com amb la moderna o la tradicional, la pràctica en conjunt en l’assignatura de combo i la teoria musical en grups reduïts; on descobriràs el llenguatge musical i faràs una immersió en la cultura musical de tots els períodes i estils.

audició adult

Programes especials

Tu esculls el teu horari i la teva dedicació en funció del teu temps. Tenim la solució per a agendes inquietes i també per a més pausades. Ens adaptem a les teves necessitats singulars i t’oferim classes individuals d’instrument completament personalitzades, musicoteràpia, programes adreçats a algun objectiu concret, com ara la preparació per a proves o el reciclatge de músics o docents en actiu, etc.

programes especials

Música
per a
tothom

Què puc fer a l’Escola de Música Freqüències?

Qualsevol edat o situació és bona per introduir-te en la música o per perfeccionar els teus coneixements: adults, infants, nadons, persones amb necessitats especials, preparació per a estudis superiors, reciclatge de professionals en actiu, etc.