Cursos de música per a nens i nenes

Descobrim la màgia de la música

Bressol

De 0 a 2 anys

El nostre programa d’estimulació a partir de la música adreçat a nenes i nens des que comencen a caminar fins als tres anys. Es tracta d’una activitat en la qual els alumnes comparteixen l’experiència amb un dels pares a l’aula.

bressol

Sensibilització

De 3 a 5 anys

Incorporeu-vos a la nostra gran família en un grup reduït que barreja alumnes de tres, quatre i cinc anys.

Viurem la música cantant, expressant-nos, amb el moviment, el joc, però també aprofundirem en la comprensió de la diversitat de les persones, amb les diferents habilitats i capacitats de cadascú, l’autoestima, la cooperació per a un projecte comú… I si teniu cinc anys, participareu en la Roda d’Instruments: podreu conèixer de ben a prop els instruments musicals i fer l’elecció del vostre instrument per als propers anys.

cursos sensibilització

Elemental

De 6 a 11 anys

Vine a gaudir d’una experiència màgica: fer música! Aquest és el nostre programa de formació musical integral, que combina la teoria musical i la pràctica instrumental.

Tu esculls l’instrument que vols tocar, ningú l’escull per tu… I, en grups reduïts, aprens progressivament el llenguatge de la música, amb la lectura i l’escriptura de partitures i, també, creant, improvisant, escoltant activament, participant en projectes, actuant en el musical de l’escola… No posem deures! El solfeig no és un rollo avorrit!

cursos elemental

Programes especials

Ens adaptem a les teves necessitats. Sigui quina sigui la teva edat, si tens l’agenda d’activitats extraescolars molt plena i se’t fa difícil quadrar horaris, pots fer classes individuals d’instrument o de llenguatge musical. Si tens necessitats especials, pots assistir a les nostres sessions de musicoteràpia; si vens amb algun objectiu concret, com ara reforç escolar de l’assignatura de música, et personalitzem totalment el programa.

cursos programes especials

Música
per a
tothom

Què puc fer a l’Escola de Música Freqüències?

Qualsevol edat o situació és bona per introduir-te en la música o per perfeccionar els teus coneixements: adults, infants, nadons, persones amb necessitats especials, preparació per a estudis superiors, reciclatge de professionals en actiu, etc.

Troba els cursos de música per nens que més s’adaptin a les teves necessitats.