Enguany celebrarem la Setmana de Portes Obertes del 6 al 10 de març amb la intenció que pugueu començar a planejar la vostra educació musical per al curs 2023-24. Amb aquesta iniciativa, tindreu la possibilitat de conèixer per un dia la vida de l’escola «des de dins».

Si sou alumnes actualment, convideu a algun amic o amiga que us acompanyi com a oient a les vostres classes, tant siguin les classes grupals com les individuals. També, dins les «Portes Obertes» hi haurà dos combos per a joves que tindran accés lliure per a tothom (sigueu o no alumnes d’aquest combo): seran el dilluns 6, de 19 a 20 h,  i el dimarts 7, de 16 a 17 h. Així mateix, tindrem dues classes obertes de llenguatge musical per a adults, el dimarts 7 i el dijous 9, de 20 a 21 h.

Qualsevol persona interessada en assistir a la «Setmana de Portes Obertes», només cal que us poseu en contacte amb la secretaria de l’escola presencialment, amb un correu a escola@frequencies.cat o trucant al 938144754 i concertarem una cita per tal que pugueu venir i us puguem atendre d’acord amb els vostres interessos. Us informem també que a partir del 13 de març obrim la preinscripció per a nou alumnat. No cal dir que podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte.

L’Escola de Música Freqüències té sempre les portes obertes, però aquesta setmana les obrim de bat a bat!

 

-Dilluns 6 de març, a les 19 h: combo obert per a joves
-Dimarts 7 de març, a les 16 h:  combo obert per a joves
-Dimarts 7 de març, a les 20 h: classe oberta de llenguatge musical per a adults
-Dijous 9 de març, a les 20 h: classe oberta de llenguatge musical per a adults
-A concertar data i hora: classes d’instrument com a oient per a totes les edats
*A partir del 13 de març: preinscripció per a nous alumnes