Un any més, dins del programa de la Fira de Novembre, els centres educatius de Vilanova i la Geltrú van participar a l’acte de signatura del compromís amb l’Agenda XXI escolar. Aquest esdeveniment va tenir lloc el passat 10 de novembre, a l’escenari de la Plaça del Mercat, amb la intervenció de representants municipals i dels ecodelegats i ecodelegades de totes les escoles i instituts, que van llegir els compromisos de cada centre sobre la defensa del medi ambient, la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat.

A l’Escola de Música Freqüències ens identifiquem completament amb aquests reptes, expressats també en els Objectius de Desenvolupament Sostenible, i vam renovar un any més el compromís. I després de la lectura i signatura, el nostre combo de Grau 3 va tancar l’acte amb uns minuts de música que van poder gaudir tots els assistents. Una pinzellada musical com a cloenda d’aquesta estimulant i emotiva activitat.