El passat 1 de març vam inaugurar «Mirades», un recull de fotografies de Josep Maria Peñalver, que s’exhibirà fins al 19 de juliol, amb entrada lliure. Amb aquesta exposició estrenem la possibilitat de presentar a les nostres parets mostres d’arts plàstiques.

Josep Maria Peñalver va dedicar cinquanta anys de la seva vida a fer encàrrecs editorials, fotografia arquitectònica i de rodatges, o bé a retratar persones, interiors i paisatges. Un cop desaparegut, la seva dona, Mercè Casadellà Rubiés, va impulsar una mostra retrospectiva a Sitges l’any passat, i ara n’acollim una petita part seleccionada.

A part de la fotografia, el Josep Maria Peñalver tenia una altra gran passió: la música. D’aquí la gran relació que va tenir amb Freqüències: alumne estimat de guitarra, baix i combo, i durant una bona colla d’anys també el nostre fotògraf «de capçalera», fent extensos reportatges d’audicions, activitats diverses o retrats del professorat. Són seves la majoria de fotos que il·lustren aquest mateix web.

Ens ha fet molta il·lusió muntar aquesta exposició amb una mostra de fotografies seves de l’època digital.
Hi sereu molt benvinguts i benvingudes!